Wij over onszelf
Diensten
Uitzicht  resultaat
Advies
Maatwerk
Open inschrijving
Coaching
Incompany
Contact
Contactformulier
Sitemap


Uitzicht op resultaat

 

Met praktijgerichte training, coaching en advisering wil Copernicus actief bijdragen aan de realisatie van professionele medezeggenschap binnen uw organisatie: medezeggenschap dat optimaal in staat is invloed uit te oefenen op de besluitvorming. In onze visie is een goede verstandhouding tussen medezeggenschap en bestuurders van wezenlijk belang om te komen tot een professionele organisatie.

 

In al onze activiteiten vindt u onze resultaatgerichte inzet terug. Tijdens al onze trainingen en adviezen maken wij het resultaat concreet en werkbaar. Copernicus hecht grote waarde aan een nauwe en langdurige samenwerking met onze klanten. Door het directe en persoonlijk contact met onze klanten zijn wij in staat maatwerktrajecten te leveren die inspelen op actuele zaken en direct aansluiten op het vaardigheids- en kennisniveau van de leden. Dit bereiken we door gericht te trainen op competenties en gedrag. Zaak is concrete adviezen om te zetten in activiteiten die bijdragen aan het doel van de klant. Gedurende de uitvoering van onze diensten stimuleren wij actief de dialoog en samenwerking tussen medezeggenschap en bestuurder.

 

De door ons gehanteerde resultaat gerichte aanpak maakt het mogelijk om het beste uit de medezeggenschap te halen en bij te dragen aan het succes van uw organisatie. De praktijk heeft dat al vele malen aangetoond!

 

Top