Wij over onszelf
Diensten
Uitzicht  resultaat
Advies
Maatwerk
Open inschrijving
Coaching
Incompany
Contact
Contactformulier
Sitemap


Coaching

Copernicus verzorgt individuele coaching voor de leden die hun persoonlijke effectiviteit willen vergroten. Coachingstrajecten van Copernicus zijn intensief en zoveel mogelijk gericht op praktische toepassing. Een bijeenkomst duurt gemiddeld drie uur. Aan de hand van individuele gesprekken, competentiescans en 360 feedback krijgt u een scherp beeld van belemmerende gedragspatronen en wordt u zich bewust van de interactie tussen uw eigen wijze van denken, voelen en gedrag. Tegelijkertijd werkt u tijdens de training aan praktijkopdrachten en actieplannen gericht op het uitbreiden en ontwikkelen van meer doelgericht gedrag, bijvoorbeeld op het gebied van assertiviteit of persoonlijke presentatie.

Wij coachen ook op specifiek functiegebonden vaardigheden voor voorzitters en secretarissen, zoals het opstellen van een concreet werkplan, het leiden van vergaderingen, verslaglegging of notuleren.

Naast de individuele Coaching begeleidt en coacht Copernicus ook groepen bij hun gezamenlijke rol als medezeggenschapper.

 

Top