Wij over onszelf
Kwaliteit
Diensten
Contact
Contactformulier
Sitemap


Kwaliteit

Profesionele trainers

De uitvoering van onze diensten is in deskundige handen. Onze trainers hebben een HBO of academische achtergrond en zijn ervaren professionals uit de praktijk. Zij verzorgen uitgebalanceerde maatwerktrajecten die naadloos aansluiten op uw behoeften en leerdoelen. Kenmerkend is de flexibiliteit van onze trainers: zij zijn in staat om op een snelle en adequate wijze de inhoud en aanpak van een training aan te passen indien de deelnemersgroep kenbaar maakt daar behoefte aan te hebben.

 

Evaluatie

 

Evaluatie van de trainingen, de trainer en onze klantenservice vormt een vaste stap in onze dienstverlening. Op basis van de resultaten van deze evaluaties nemen wij gerichte actie om onze dienstverlening te optimaliseren en trainingen te verbeteren. Ons trainingsmateriaal en audiovisueel materiaal wordt permanent geactualiseerd en kenmerkt zich door een hoge kwaliteit en functionaliteit.

 

Juridische bijstand

 

Juridische bijstand Copernicus biedt juridische bijstand en begeleiding op het terrein van Bestuursrecht en Sociaal verzekeringsrecht

 

Top